powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Γιαπωνέζικο φιλότιμο...

                                                                                       Συγγνώμη ζήτησε ο πρόεδρος της Toyota ...

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Toyota ο Ακίο Τογιόντα, ζήτησε σήμερα δημοσίως συγγνώμη για τα τεχνικά προβλήματα που προκάλεσαν την ανάκληση εκατομμυρίων οχημάτων της εταιρείας, κατά την πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε από την αρχή της κρίσης.
«Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για την αναστάτωση και τους φόβους που προκαλέσαμε στους πελάτες εξαιτίας των ανακλήσεων σε πολλές περιφέρειες», δήλωσε ο Τογιόντα στη
συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην έδρα της Toyota στη Ναγκόγια της κεντρικής Ιαπωνίας.
«Πιστέψτε με, τα
οχήματα Toyota είναι ασφαλή», υπογράμμισε ο Τογιόντα.
Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως η εταιρεία του εξετάζει τα μέσα για να λυθεί το πρόβλημα με τα φρένα του Prius. «Η Toyota μελετά τα μέσα για να ρυθμιστεί το πρόβλημα των φρένων, όπως έγινε ήδη για τα Prius που έχουν κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο. Έδωσα οδηγίες για να βρεθεί μια λύση το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε.
«Η ασφάλεια των πελατών είναι πρωταρχικής σημασίας» για την Toyota, τόνισε και δικαιολόγησε τις μαζικές ανακλήσεις. «Προσπαθούμε να κάνουμε τα προϊόντα μας καλύτερα. Συνεπώς αυτή η διαδικασία είναι καλή για τους καταναλωτές», δήλωσε.
Σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα Nikkei [.N225] Σχετικά άρθρα , η Toyota ετοιμάζεται να ανακαλέσει στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ περίπου 270.000 οχήματα της τελευταίας γενιάς του Prius, η οποία κυκλοφόρησε πέρυσι.
«Σας παρακαλώ, πιστέψτε με, οι πελάτες μας είναι η πρώτη προτεραιότητά μας», υπογράμμισε ακόμη ο Τογιόντα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο όμιλός του διέρχεται «μια περίοδο κρίσης».

Πηγή: www.ana-mpa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...