powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

«Ο ΠΕΡΣΙ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ»

Μια κωμική περιπέτεια φαντασίας που βασίζεται στην ελληνική μυθολογία και διαθέτει με πολλά γνωστά ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αβάν πρεμιέρ οι ακροατές του STAR FM 97,1 την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στον πολυκινηματογράφο Odeon Πλατεία.

Ο Κρις Κολόμπους ("Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος", "Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά") σκηνοθετεί και παρουσιάζει την επική ταινία «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: η κλοπή της αστραπής», στην οποία πρωταγωνιστούν, ανάμεσα σε άλλους, ο Πιρς Μπρόσναν (James Bond), η Ούμα Θέρμαν (Kill Bill), η Ροζάριο Ντόσον (Sin City) και η Μελίνα Κανακαρίδη (CSI: NY).

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα
"The Lightning Thief" του Ρικ Ριόρνταν, το πρώτο βιβλίο της best seller σειράς "Percy Jackson & the Olympians". Η ιστορία αφορά σε ένα νεαρό έφηβο, τον επιρρεπή σε μπελάδες Πέρσι Τζάκσον. Οι θεοί του Ολύμπου καθώς και διάφορα τέρατα έχουν μπει στη ζωή του, ξεπηδώντας από τις σελίδες των βιβλίων μυθολογίας που έχει στη βιβλιοθήκη του. Ο κεραυνός του θεού Δία έχει κλαπεί και ο Πέρσι θεωρείται ύποπτος. Ο νεαρός ήρωας ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι, μαζί με τους φίλους του, προκειμένου να συλλάβουν τον πραγματικό κλέφτη, να σώσουν την οικογένεια του Πέρσι και να ξεδιπλώσουν ένα μυστήριο που είναι πιο ισχυρό κι από τους ίδιους τους θεούς.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι πρωτοεμφανιζόμενοι νεαροί ηθοποιοί Λόγκαν Λέρμαν, Αλεξάντρα Νταντάριο, Μπράντον Τ. Τζάκσον και Τζέιμ Έιμπελ. Η επίσημη παρουσίαση της ταινίας έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα ενώ το ομώνυμο βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πάπυρος.
Η πρεμιέρα διοργανώνεται σε συνεργασία με την 20ΤΗ CENTURY FOX. Η ταινία θα προβάλλεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.
 
http://salonica-press.blogspot.com/2010/02/blog-post_9883.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...