powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σοκαριστικό! Ο Ερντογάν προσφέρεται να στείλει Οικονομολόγους

Βαριά προσβλητικός για την κυβέρνηση Παπανδρέου εμφανίστηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια γεύματος με τους πρέσβεις της ΕΕ στην Αγκυρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zoomnews.gr, ο Ρ.Τ.Ερντογάν αναφέρθηκε αυτοβούλως στο ελληνικό δημοσιονομικό πρόβλημα εκφράζοντας την προθυμία του να στείλει στην Ελλάδα Τούρκους εμπειρογνώμονες προκειμένου να βοηθήσουν το οικονομικό επιτελείο στην προσπάθεια ανάκαμψης.
Μάλιστα ανέφερε ότι η Ελλάδα ζητά την οικονομική βοήθεια της ΕΕ, προκαλώντας την παρέμβαση του Ελληνα πρέσβη Φώτη Ξύδα, ο οποίος ήταν παρών και διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει ελληνικό αίτημα για οικονομική αλλά για πολιτική στήριξη από την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ενημερωθεί για τη “φιλική” πρωτοβουλία του Τούρκου πρωθυπουργού αλλά δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια αντίδραση, επιμένοντας στην τακτική της αποσιώπησης των δυσάρεστων και της υπερπροβολής των ευχάριστων που συμβαίνουν στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.
πηγή: Ρ.Τ.Ερντογάν: “Σας στέλνω οικονομολόγους”!
====================================
Σχόλιο: Ο Διεθνής διασυρμός της χώρας συνεχίζεται ανεξάρτητα από την Ελληνική κοινή γνώμη που μακάρια θεώρει (ελέω «Δημοσιογράφων») ότι όλα βαίνουν καλώς.
Η κίνηση Ερντόγαν πέρα από χοντρή πλάκα στον ΓΑΠ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά μετά τον Μπορίσωφ ότι η φύση απεχθάνεται τα κενά πολιτικά ηγετικά πνευματικά ή άλλα!
Αποδεικνύει το κενό ηγεσίας της χώρας μας.
Αν είχαμε ο Ανδρέα ή Καραμανλής τον παππού ή έναν Γεώργιο Παπανδρέου είναι σαφές ότι δεν θα μας έκαναν πλάκα οι τούρκοι;


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...