powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κινδυνεύει η κυριαρχία του Facebook από το Buzz της Google;

Σε «σύγκρουση» αναμένεται να βρεθούν Google και το Facebook καθώς η αγορά των κοινωνικών υπηρεσιών δικτύωσης γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική.


Την Τρίτη, η Google παρουσίασε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Google Buzz και θα επιτρέπει στους χρήστες της υπηρεσίας Gmail της Google να ανταλλάσσουν ενημερώσεις, φωτογραφίες και βίντεο. Η υπηρεσία θα έχει να ανταγωνιστεί ιστότοπους όπως το Facebook και το Twitter που λαμβάνουν ένα συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό του χρόνου που οι χρήστες τους περνούν σε απευθείας σύνδεση.Οι σύνδεσμοι που μπορεί κανείς να βρει στα κοινωνικά δίκτυα στέλνουν ένα ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών σε ολόκληρο το Web που ενδέχεται να αποδυναμώσει τη θέση της Google ως πρωταρχικό εργαλείο πλοήγησης στο Διαδίκτυο.Επιπλέον το Facebook αναμένεται να ανακοινώσει την βελτίωση των υπηρεσιών ζωντανής συνομιλίας του χώρου της, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί σε άλλες υπηρεσίες, όπως το AIM, το δίκτυο άμεσων μηνυμάτων της AOL που είναι από τα δημοφιλέστερα στις ΗΠΑ.

Το Buzz είναι μία από τις πιο τολμηρές προσπάθειες της Google να οικοδομήσει ένα κοινωνικό δίκτυο που να μπορεί να ανταγωνιστεί με το Facebook και το Twitter
http://thenewsbus.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...