powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κάτι τρέχει… με τους Michael Douglas και Matt Damon

Και οι δύο είναι σοβαροί οικογενειάρχες. Πολλές φορές όμως τα φαινόμενα απατούν… Ειδικά όταν μιλάμε για τον «λαμπερό» κόσμο του Hollywood! Η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Ο Michael Douglas και ο Matt Damon έχουν κάτι παραπάνω… από φιλικές σχέσεις! Και είναι επιβεβαιωμένο…


Το ξέρουμε ότι έχετε ταραχτεί. Τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε. Τα δύο αρσενικά του Hollywood δεν έχασαν τον δρόμο τους, ούτε δοκίμασαν… άλλο φρούτο! Ακόμα κι αν κάτι τέτοιο συνέβαινε (που δε θα συνέβαινε!), δεν θα σας το αποκαλύπταμε με τέτοιο θρασύ τρόπο!

Απλώς οι δυο τους θα υποδυθούν το ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη. Για την ακρίβεια ο Matt Damon θα ερμηνεύσει τον νεαρό εραστή του Douglas. Όλα αυτά θα συμβούν στην ταινία... «Liberace» (προσωρινός τίτλος), η οποία θα αποτελεί την κινηματογραφική βιογραφία του ομώνυμου ομοφυλόφιλου πιανίστα.

«Νομίζω ότι θα νιώθω πολύ άνετα. Ο Matt θα υποδυθεί τον νεαρό εραστή μου. Ο Θεός ας τον βοηθήσει!» δήλωσε αστειευόμενος ο Douglas, επικροτώντας την τόλμη του Damon να δοκιμάζεται σε διαφορετικούς ρόλους.

Περισσότερα στοιχεία για την ταινία δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει. Το πιθανότερο πάντως είναι να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες μέσα στο 2011, ενώ το project δείχνει να σηματοδοτεί την επιστροφή του Michael Douglas σε πιο ουσιαστικούς ρόλους.

http://www.nooz.gr/entertainment/kati-trexei-me-tois-michael-douglas-kai-matt-damon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...