powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Νέα μέθοδος εντοπισμού των ''πειρατικών'' Windows 7

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, η Microsoft προτίθεται να κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση στα Windows 7 με την οποία θα εντοπίζεται τυχόν παράνομη εγκατάσταση των Windows 7 η οποία δεν έχει ενεργοποιηθεί με νόμιμο τρόπο.

Με την ονομασία Windows Actication Technologies Update, το patch θα μπορεί να εντοπίσει περισσότερους από 70 τρόπους παράνομης ενεργοποίησης του λειτουργικού συστήματος οι οποίοι κατά τη Microsoft δημιουργούν σημαντικό πρόβλημα ασφάλειας στον υπολογιστή.
Σε περίπτωση εντοπισμού κάποιου activation exploit , τα Windows θα ενημερώσουν άμεσα τον χρήστη και θα του προτείνουν διάφορους τρόπους για να το αντιμετωπίσει. Όσοι έχουν ενεργοποιήσει κανονικά τα Windows 7, δε θα δουν κανένα μήνυμα.
Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει μέσω του Windows Update αρχικά στις εκδόσεις Home Premium, Professional, Ultimate και Enterprise ενώ θα χαρακτηρίζεται ως "Σημαντική". Επιπλέον η Microsoft θα διαθέσει στις 16 Φεβρουαρίου το update προς κατέβασμα στην ιστοσελίδα microsoft.com/genuine και μέσω του Download Center στις 17 Φεβρουαρίου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση του συγκεκριμένου update δεν είναι υποχρεωτική και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη μη εγκατάσταση του.
(πηγή www insomnia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...