powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Με αίμα γράφει το ΔΝΤ την παρουσία του στην Ελλάδα - Τρεις νεκροί στις διαδηλώσεις της Αθήνας! (ροή)

Με το πρώτο αίμα έβαψε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η γερμανική κυβέρνηση της Ανγκέλα Μέρκελ την Ελλάδα!Τρείς άνθρωποι, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων στην Αθήνα. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο υποκατάστημα της Marfin, που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 23, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε από ρίψη μολότοφ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις βρίσκονταν στον τρίτο όροφο του κτιρίου και βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία. Από το ίδιο κτίριο απεγκλωβίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν βγει στο μπαλκόνι, για να αναπνεύσουν. Πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, που είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές που έκαναν πορεία από το Μουσείο προς το Σύνταγμα προχώρησαν σε εκτεταμένη ρίψη μολότοφ κατά της τράπεζας. Αμέσως, ξέσπασε φωτιά και το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες και τους καπνούς.
Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την πυρκαγιά και απεγκλώβισαν τους τέσσερις εργαζομένους.
Αυτή την ώρα καίγονται τα κτίρια της Νομαρχίας και του ΣΔΟΕ.
Το Κοινοβούλιο πολιορκείται από δεκάδες χιλιάδες αγανακτισμένους πολίτες που έχουν προσπαθήσει τουλάχιστον τρεις φορές να το καταλάβουν εξ εφόδου, ενώ οι δυνάμεις Ασφαλείας δίνουν την πιο σκληρή μάχη που έχει δοθεί από το 1974 για να συγκρατήσουν το πλήθος των διαδηλωτών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...