powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δύο μεγάλα βραβεία κοινού για την CYPRUS AIRWAYS

«Είναι ασφαλώς σπουδαίο να κατακτάς την κορυφή δυο φορές! Και γίνεται ακόμα πιο σημαντικό όταν η διπλή αυτή διάκριση προέρχεται από την ψήφο προτίμησης των αναγνωστών του διάσημου και έγκυρου περιοδικού, Conde Nast traveller.

Αυτό ακριβώς συνέβη και με την CYPRUS AIRWAYS! Στη διαδικασία απονομής των Βραβείων Κοινού 2009 Conde Nast traveller, η CYPRUS AIRWAYS κατέλαβε την 1η θέση σε 2 κατηγορίες:
- Πρώτη θέση στην κατηγορία Αεροπορικές Εταιρίες Εσωτερικού, ανάμεσα σε 4 φιναλίστ
- Πρώτη θέση στην κατηγορία Αεροπορικές Εταιρίες Εσωτερικού-Εξωτερικού ανάμεσα σε 14 παγκόσμιες αεροπορικές δυνάμεις.Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, κατόρθωσε να συγκεντρώσει τα υψηλότερα ποσοστά τα ποιοτικά στοιχεία, συμμετέχοντας έτσι σε όλα τα Top 10 των παραμέτρων (Αεροπορικές Εταιρίες -Catering- Εξυπηρέτηση Δρομολογίων-Διασκέδαση Εν Ώρα Πτήσης -Προγράμματα Ανταπόδοσης Αφοσίωσης -Συνέπεια Αποδοτικότητα-Service και Προσωπικό-Γκάμα Δρομολογίων).Και βέβαια, μια τέτοια επιτυχία, δεν προκύπτει τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της κοινής δέσμευσης των ανθρώπων της CYPRUS AIRWAYS. Μιας δέσμευσης που συμπυκνώνεται στη φράση «Μπορούμε ψηλότερα!».Πίσω από αυτή τη φράση βρίσκεται όλη η φιλοσοφία της CYPRUS AIRWAYS. Χάρη σ' αυτήν οδηγούμε τις υπηρεσίες μας σε νέα ύψη αποδοτικότητας, κερδίζοντας κάθε μέρα την αγάπη και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας.Χάρη σ' αυτήν, ταξιδεύοντας στο συναρπαστικό ταξίδι του συναγωνισμού για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες «κρατήσαμε» για το 2009, τις πρώτες θέσεις...για μας».

kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...