powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.Ο ΟΤΕ διεισδύει στη δορυφορική TV

Στην αντεπίθεση περνά ο ΟΤΕ διεισδύοντας στον χώρο της δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης που μέχρι σήμερα μονοπωλείται από τη NOVA.

Οι μέτοχοι του οργανισμού στη χθεσινή γενική συνέλευση έδωσαν με συντριπτική πλειοψηφία το πράσινο φως για την είσοδο του ΟΤΕ στη δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση, εγκρίνοντας παράλληλα την επέκταση των δραστηριοτήτων του και στη δορυφορική επικοινωνία, ειδικότερα τη μεταβίβαση της άδειας της Hellas Sat στον ΟΤΕ.

Σύμφωνα με στελέχη του ΟΤΕ, είναι θέμα χρόνου να αρχίσει η παροχή των σχετικών υπηρεσιών, η οποία αναμένεται να συνδυαστεί με το Conn-X, την επίγεια συνδρομητική τηλεόραση που παρέχει ο ΟΤΕ.
Ο ΟΤΕ έχει ήδη υποβάλει αίτημα στο ΕΣΡ, για να του μεταβιβαστεί η σχετική άδεια που διαθέτει η θυγατρική του Hellasat.
Να θυμίσουμε εδώ ότι ο ΟΤΕ διαθέτει ήδη παρουσία στη ρουμανική αγορά δορυφορικής ψηφιακής τηλεόρασης με την υπηρεσία Dolce, που προσφέρει η Romtelecom, θυγατρική του ΟΤΕ, μέσω του δορυφόρου Hellas Sat, όπου ο αριθμός των συνδρομητών τη χρονιά που μας πέρασε ξεπέρασε τους 880.000. Αντίστοιχη συνεργασία έχει η Hellas Sat και με την επιτυχημένη βουλγαρική δορυφορική πλατφόρμα Bulsatcom για τη μετάδοση των τηλεοπτικών της καναλιών, συμπεριλαμβανομένου τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας (HDTV).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...