powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αποχωρεί από την ελληνική αγορά η Fnac

Μεγάλη κερδισμένη η βασική της ανταγωνίστρια Public
Η γαλλική αλυσίδα ειδών τεχνολογίας και πολιτισμού Fnac αποφάσισε να αποσυρθεί από την ελληνική αγορά έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία της στη χώρα μας δεν κρίθηκε αποδοτική, ενώ και τα οικονομικά της μητρικής δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδό τους.

Η γαλλικών συμφερόντων εταιρεία που απασχολεί 200 άτομα στην Ελλάδα, ελέγχεται από joint venture με την επωνυμία FMB AE, της μητρικής γαλλικής επιχείρησης (51%) και του ομίλου Μαρινόπουλου (49%).
Σημειώνεται ότι η Fnac εισήλθε στην ελληνική αγορά το 2005, ενώ στο πλαίσιο των εγκαινίων του τρίτου καταστήματός της στο Μοναστηράκι τον περασμένο Νοέμβριο, επένδυση 4 εκατ. ευρώ, έκανε λόγο για πρόγραμμα ανάπτυξης οκτώ με δέκα καταστημάτων συνολικά στην Ελλάδα έως το 2012, υλοποιώντας επένδυση 25-30 εκατ. ευρώ.
Από την πλευρά της η βασική της ανταγωνίστρια Public γνωστοποίησε ότι προχωρά στην αγορά δύο καταστημάτων Fnac στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens και στη Γλυφάδα, ενώ το τρίτο κατάστημα της γαλλικής αλυσίδας στο Μοναστηράκι, θα λειτουργήσει μέχρι τις 31 Ιουλίου και εν συνεχεία θα βάλει λουκέτο.

http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...