powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Στην Κύπρο αυξάνονται οι μαρτυρίες για UFO!

Σημαντική αύξηση των θεάσεων στην έχει καταγραφεί τον τελευταίο καιρό, στην Κύπρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Cyprus Mail, το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, στον Πρωταρά του Παραλιμνίου, όπου περισσότεροι από 10 μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα παράξενο πορτοκαλί φως να διασχίζει αργά τον ουρανό και να χάνεται πίσω από έναν λόφο.
"Ήταν γοητευτικό θέαμα. Βρισκόταν ψηλά στον ουρανό και κινούνταν χωρίς να βγάζει κάποιον ήχο ή να κάνει θόρυβο, ενώ είχε γύρω του μία υπέροχη λευκή αύρα", δήλωσε ο Shirley Daniels.
"Το παρακολουθήσαμε με τον ανιψιό μου για περισσότερα από 20 λεπτά", πρόσθεσε. Το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο παρατηρήθηκε αρχικά στην περιοχή του Πρωταρά και αργότερα από μάρτυρες στις περιοχές της Δερύνειας και της Αγίας Νάπας και στη συνέχεια στην Οροκλίνη, κοντά στη Λάρνακα.Ηταν μόνο λίγες ημέρες πριν όταν μάρτυρες ανέφεραν ότι παρατήρησαν ένα ΑΤΙΑ οβάλ σχήματος να κινείται πολύ γρήγορα και να κοντά στην παραλία της Λάρνακας και στο χωριό Ξυλοφάγου.Γενικότερα, τον τελευταίο χρόνο, οι μαρτυρίες των εμφανίσεων UFO στην Κύπρο κάνουν λόγο για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν συνήθως άσπρο ή πορτοκαλί χρώμα, σχήμα οβάλ ή τριγωνικό και τις περισσότερες φορές μεγάλο μέγεθος.
Το περιστατικό του 1973
Το ενδιαφέρον για τις εμφανίσεις UFO πρωτοξεκίνησε πριν από δύο χρόνια όταν η Cyprus Mail είχε αποκαλύψει ένα περιστατικό του 1973 όπου μία ομάδα στρατιωτών είχε ισχυριστεί ότι είχε δει ένα εξωγήινο σκάφος να συντρίβεται στην οροσειρά Τρόοδος. Η συγκεκριμένη οροσειρά είναι η ψηλότερη στην Κύπρο και διαθέτει πολλές στρατιωτικές βάσεις και σταθμούς επικοινωνίας.
Τότε ο στρατιώτης Τομ Κλάρκ είχε δηλώσει: "Ήταν περίπου 2 π.μ. όταν ξαφνικά εμφανίσθηκε στον ουρανό μία εκθαμβωτική λάμψη. Δεν θυμάμαι να έγινε, κάποια έκρηξη. Και οι έξι σταρτιώτες ξαφνιαστήκαμε από το συμβάν και πέσαμε όλοι κάτω στο έδαφος. Μετά από λίγο, το φως χάθηκε εντελώς».Οι στρατιώτες διατάχθηκαν τότε να συλλέξουν ό,τι κομμάτια θα έβρισκαν και ο Κλαρκ υποστηρίζει ότι κατάφερε να συλλέξει μερικά μικρά κομμάτια από χρυσό και αλουμίνιο από τα συντρίμμια.
7news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...