powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Aνοιχτή επίδειξη μόδας τη Δευτέρα στην Πλατεία Αριστοτέλους

Καλοκαιρινές δημιουργίες - γυναικεία και ανδρικά ενδύματα - αποκλειστικά «Made in Thessaloniki», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά οι Θεσσαλονικείς, σε μία μεγάλη, ανοιχτή επίδειξη μόδας, που θα στηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 8 μ.μ., στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Η πρωτοβουλία, στην οποία συμμετέχουν τριάντα σχεδιαστές από τη Θεσσαλονίκη, ανήκει στην Ένωση Βιοτεχνών Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων Νομού Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), του δήμου και της νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
Στόχος των διοργανωτών είναι να φανεί η υψηλή προστιθέμενη αξία των ενδυμάτων made in Thessaloniki και να ενισχυθεί ο κλάδος του ενδύματος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ακολουθεί φθίνουσα πορεία. Για το λόγο αυτό η εκδήλωση θα προβληθεί και μέσω του Διαδικτύου.
Η πρώτη, ανοιχτή επίδειξη μόδας, με πρωταγωνιστές σχεδιαστές της πόλης, διοργανώθηκε πέρσι τον Οκτώβριο, στη διασταύρωση των οδών Πτολεμαίων και Συγγρού, ενώ προγραμματίζονται και άλλες. Η πρώτη από αυτές αναμένεται να γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο χώρο δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ οι επόμενες θα γίνουν σε Σόφια, Βουκουρέστι και Βελιγράδι.


Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...