powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κανόνι σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα Τρίκαλα

Ο ιδιοκτήτης εξαφανίστηκε με τις προκαταβολές των πελατών του
Τριγμούς έχει προκαλέσει στην αγορά αυτοκινήτων των Τρικάλων η υπόθεση του αιφνιδιαστικού «λουκέτου» σε μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων των εταιριών BMW και Renault, της οποίας ο ιδιοκτήτης εξαφανίστηκε μέσα σε μία νύχτα.

Το «κανόνι» της αντιπροσωπείας έχει αφήσει στα κρύα του λουτρού δεκάδες Τρικαλινούς οι οποίοι είχαν δώσει προκαταβολές για την αγορά αυτοκινήτων, τις οποίες ο επιχειρηματίας έβαλε στην τσέπη και εξαφανίστηκε.
Η επιχείρηση διέθετε προσωπικό 50 περίπου ατόμων, στα οποία οφείλονται χρήματα για τη μισθοδοσία τους και αναζητούν πλέον τρόπους για να τα εισπράξουν. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και μία υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της νομαρχίας Τρικάλων, η οποία χρησιμοποίησε τη θέση της για να εξαπατήσει τους πελάτες της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας και να καλύψει τον ιδιοκτήτη της.
Ειδικότερα, εντοπίστηκαν πελάτες με άδειες κυκλοφορίας στα χέρια τους, χωρίς να υπάρχουν στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών οι σχετικοί φάκελοι και χωρίς οι κεντρικοί εισαγωγείς των αυτοκινήτων στην Ελλάδα να έχουν εισπράξει χρήματα. Μάλιστα, με εντολή του νομάρχη Τρικάλων, Ηλία Βλαχογιάννη, διατάχθηκε ΕΔΕ για το θέμα στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών ενώ η εκτελούσα χρέη διευθυντού - νομαρχιακή σύμβουλος, Μαίρη Καρατζά, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ παραιτήθηκε και από τη θέση της νομαρχιακής συμβούλου, ύστερα από αίτημα της νομαρχιακής αρχής.


© VORIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...