powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

O ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!!!




Με ένα γκολ του Βλάνταν Ίβιτς ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό για 2η φορά σε 4 μέρες και ταυτόχρονα βρίσκεται ένα βήμα πριν να κλειδώσει τη 1η θέση θέση στα playoff και την έξοδο του στα προκριματικά του champions league!!!!
Οι παίκτες του δικεφάλου του βορρά έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και με την εμφάνιση τους απέδειξαν ότι ήταν ανώτεροι του Ολυμπιακού και πως άξιζαν τη νίκη.
Η νίκη πάντως ήρθε δύσκολα καθώς ο ΟΣΦΠ είχε τον έλεγχο και ο ΠΑΟΚ περίμενε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.Έτσι σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο συνδυασμός των Φιλομένο-Σορλέν και Ίβιτς κατέληξε σε γκολ!Ένα γκολ το οποίο έδωσε και τη νική στον ΠΑΟΚ παρά τη πίεση στο 2ο μέρος του Ολυμπιακού και παρά τα πολλές φορές αψυχολόγητα σφυρίγματα το Δαλούκα.

Το μεγαλύτερο όμως μερίδιο ευθύνης για αυτή τη νίκη το έχει ο προπονητής της ομάδας Φερνάντο Σάντος!!! Ο Σάντος με το γενικότερο στήσιμο της ομάδας μπλόκαρε τον Ολυμπιακό και με την τοποθέτηση του Φιλομένο ως βασικού σήμερα κέρδισε 3 πράγματα! 1ον κατάφερε να μένει περισσότερο η μπάλα στην επίθεση(αφού ο Φιλομένο κρατάει υπέροχα τη μπάλα).2ον να υπάρχει καλύτερο πρέσινγκ στην επίθεση ειδικά στο 1ο ημίχρονο χωρίς να χαλάει ο ρυθμός του ματς(π.χ αν έπαιζε ο Μούσλι από την αρχή θα έκανε τα γνωστά ανούσια φάουλ του...που όμως όταν μπήκε ήταν χρήσιμα για τότε έπρεπε να σπάσει ο ρυθμός του Ολυμπιακόυ). 3ον να έχει καλύτερες μεταβιβάσεις στην επίθεση πράγμα που φάνηκε στη φάση του γκολ με τον Φιλομένο και τον Ίβιτς να συνεργάζονται υπέροχα με τον Ίβιτς.

Συνήθως μετά από τέτοια ματς δεν μπορείς να βρεις έναν μόνο MVP, όμως νομίζω πως ο Βίκτορ Βιτόλο ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου!Ο Βιτόλο δεν σταμάτησε να τρέχει ποτέ και ήταν πάντα εκεί που έπρεπε, είτε καλύπτοντας τους συμπαίκτες του,είτε κόβοντας του αντιπάλους του.Ο Δαλούκας του έδωσε μια ανύπαρκτη κάρτα και γενικά πολλές φορές που έπαιρνε τη μπάλα νόμιμα ,σφυριζε φάουλ, παρόλα αυτά ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης του γηπέδου.Άξια αναφοράς ήταν και η εμφάνιση του Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος χωρίς να περιαυτολογώ δεν έχασε ούτε μία μονομαχία και ήταν ο ηγέτης της άμυνας του Δικεφάλλου!!!

Βέβαια στο ματς υπήρξε και τρίτο ημίχρονο αφού μετά τη λήξη του αγώνα σημειώθηκαν πολλά επεισόδια στη φισούνα.Όλα άρχισαν όταν ο Βλάνταν Ίβιτς επέστρεψε ένα μπουκάλι στους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι που εξόργισε τους παίκτες του ΟΣΦΠ και έτσι άρχισαν τα όργανα...Με τον Μήτρογλου να κλωτσάει μια μπάλα στον Γκαρσία ο οποίος πανηγύριζε και έπειτα τους Τοροσίδη,Μπράβο και Ντούντου να επιτίθονται στον Ουρουγουανό μαζικά!!!Έγιναν και άλλα πολλά βέβαια που οι κάμερες δεν μπόρεσαν να καταγράψουν...

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα φτάσουν στο αέροδρομιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στις 10.35μ.μ και εκεί αναμένεται να αποθεωθούν από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη επική νίκη της ομάδας τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...