powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

One night in a circus

Από πού ξεκίνησε το τσίρκο; Πού βρίσκεται τώρα και ποιο είναι το μέλλον του;
Το δίδυμο "circus of madamme & monsieur" και "τα παιδιά εν δρασει", παρουσιάζουν ένα κομμάτι από την ολοκληρωμένη παράσταση οne night in a circus
«Μια Νύχτα στο Τσίρκο»,
ένα κομμάτι από το μαγικό αυτό ταξίδι στην εξέλιξη και πορεία του τσίρκο!
Έξι καλλιτέχνες, θα μας μυήσουν στο μαγικό κόσμο του τσίρκου και θα μας δείξουν τις ικανότητες τους στα ζογκλερικά, ακροβατικά και clownerie.
Χωρίς την παρουσία ζώων και με μόνο έναυσμα την αγάπη για το τσίρκο συνδυασμένη πάντα με την επαγγελματική εμπειρία, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια ευχάριστη γεύση από την επαφή τους με αυτόν τον τρόπο έκφρασης και ζωής, και να περάσουν μια όμορφη και ψυχαγωγική βραδιά, παρακολουθώντας την δουλειά και το ταλέντο νέων ανθρώπων της πόλης μας!
Η τέχνη του τσίρκο διαδεδομένη σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι μάλλον παρεξηγημένη στη χώρα μας. Όταν στην Ελλάδα η μοναδική μορφή της τέχνης τσίρκο που γνωρίζουμε είναι τα περιπλανώμενα τσίρκο που μας επισκέπτονται κατά καιρούς, προκαλώντας αντιδράσεις για την εκμετάλλευση των ζώων, σε ολόκληρο τον κόσμο ανθίζουν σχολές ακροβατικής, ζογκλερικών και παντομίμας ενώ παραγωγές χωρίς ζώα ανεβαίνουν πολύ συχνά με χιλιάδες επισκέπτες κάθε φορά.
Τετάρτη 12/05/10
στις 9 μμ.
Χώρος: Μικρό Θέατρο- Μονή Λαζαριστών
Είσοδος Δωρεάν
Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά
Τα Παιδιά Εν Δράσει, είναι μια μη κυβερνητική Οργάνωση που ιδρύθηκε το 2003 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους κύριους στόχους της οργάνωσης είναι η προώθηση μη διαδεδομένων μορφών τέχνης όπως είναι το τσίρκο και το θέατρο δρόμου. Η ομάδα δίνει παραστάσεις σε ορφανοτροφεία, ιδρύματα, μικρά χωριά- μικρά νησιά της Ελλάδας.
Το δίδυμο “Circus Of Madame and Monsieur” (Μαρκέλα Κυριαζή και Andeas Grund), δημιουργήθηκε από δύο ταλαντούχους νέους που ασχολούνται επαγγελματικά με το τσίρκο και έχουν ως βάση αλλά και πηγή έμπνευσης δύο πολυπολιτισμικές πόλεις της Ευρώπης, τη Θεσσαλονίκη και το Βερολίνο.

http://www.ipolistonkosmo.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...