powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Έρχονται οι πρώτοι σκληροί στα 3TB

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Seagate αναπτύσσει αυτό τον καιρό ένα νέο σκληρό δίσκο, ο οποίος θα έχει την εντυπωσιακή χωρητικότητα των 3 terabytes. Το επερχόμενο μοντέλο κατασκευάζεται στη διάσταση των 3.5 ιντσών και όπως αναφέρουν οι φήμες θα έχει ταχύτητα περιστροφής 7200 στροφές ανά λεπτό, ενώ θα χρησιμοποιεί το interface σύνδεσης SAS (Serial Attached SCSI) 6.0 Gbps.

Το νέο drive θα ενταχθεί στην οικογένεια Constellation ES, η οποία απευθύνεται στον επιχειρηματικό κλάδο. Προφανώς, θα ακολουθήσουν και μοντέλα για τα τυπικά desktop συστήματα των ιδιωτών. Η Western Digital φέρεται να ετοιμάζει και αυτό μοντέλο με χωρητικότητα 3TB, δε γνωρίζουμε όμως αν θα είναι enterprise ή desktop class. Άλλες πληροφορίες φέρουν επίσης της Seagate να ετοιμάζει δίσκο μεγάλης χωρητικότητας (1TB) και στο form factor των 2.5 ιντσών.
Οι νέοι δίσκοι των 3 terabytes αναμένεται να πιέσουν προς τα κάτω τις τιμές των μοντέλων με χωρητικότητα 2 terabytes, κάτι ιδιαίτερα θετικό για όσους έχουν αυξημένες ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο.

http://e-pcmag.gr/node/64422

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...