powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΤΕΦΑΑ!!!



ΑΠΟ:ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΧΟ

Χθες το απόγευμα διεξήχθη ο τελικός του εσωτερικού πρωταθλήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μεταξύ των Τ.Ε.Φ.Α.Α και της Κτηνιατρικής σχολής. Νικήτρια του τελικού ήταν η ομάδα των Τ.Ε.Φ.Α.Α η οποία κέρδισε το κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι!!!
Το χθεσινό ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και την παράσταση έκλεψαν οι σκληρές μονομαχίες και το πάθος των 2 ομάδων. Οι 2 ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο(τεφαα το 1ο, Κτηνιατρική το 2ο).Όμως στο τέλος πήρε το κύπελλο η ομάδα που φάνηκε πιο ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι δηλαδή η ομάδα των ΤΕΦΑΑ!!!



Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας των νικητών ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΕΒΛΟΣ ο οποίος απέκρουσε τα 3 πρώτα πέναλτι των αντιπάλων και έδωσε το κύπελλο στην ομάδα του!Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι και στη κανονική ροή του ματς, ο τερματοφύλακας της ΔΟΞΑΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ και φύλακας άγγελος της εστίας των ΤΕΦΑΑ ΤΡΕΒΛΟΣ ήταν αυτός που με τις επεμβάσεις του κράτησε ζωντανή την ομάδα του! Άξια αναφοράς όμως ήταν και η εμφάνιση 2 ακόμα παικτών των ΤΕΦΑΑ του ΤΑΣΟΥ ΒΑΛΑΒΑΝΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με τον 1ο να είναι εξαιρετικός καθ' όλη τη διάρκεια του ματς κάνοντας ένα απλό-μεστό παιχνίδι και τον 2ο να ξεχωρίζει για το πάθος του και τις δυναμικές και συνάμα σωστές τοποθετήσεις του στον χώρο της άμυνας!





Πέραν όμως από τους παίκτες, συγχαρητήρια πρέπει να δοθoύν και στον προπονητή της ομάδας ΣΤΕΛΙΟ ΑΣΛΑΝΙΔΗ.Ο Ασλανίδης με τον τρόπο που έστησε την ομάδα και με τις σωστές αλλαγές που πραγματοποίησε, φρέσκαρε την ομάδα του την ώρα που το χρειαζόταν και με το κοουτσάρισμα του από τον πάγκο την βοήθησε να μην δεχθεί γκολ και να νικήσει στα πέναλτι!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ:

ΤΡΕΒΛΟΣ,ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΡΑΠΤΗΣ,ΤΣΙΟΥΛΗΣ,ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(ΨΑΡΙΑΗΣ),ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ,
ΤΣΙΤΣΙΟΥΡΗΣ(ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ),ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ,ΒΛΑΧΟΝΑΣΙΟΣ,ΓΡΑΒΒΑΣ(ΧΙΩΤΗΣ),ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ




ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ:


ΤΡΕΒΛΟΣ(MVP ΤΩΝ ΤΕΦΦΑ):

Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς η οποία ήρθε πολύ δύσκολα αφού μετά το 2ο ημίχρονο οι αντίπαλοι μας πίεζαν πολύ.Από εκεί και πέρα ήμουν τυχερός-ικανός στη διαδικασία των πέναλτι,έπεσα σωστά 3 φορές και πήραμε το κύπελλο.Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου που έδωσαν τα πάντα και όλοι μαζί καταφέραμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο!!!
Ερωτηθείς για το γεγονός ότι δεν βραβεύτηκε ως mvp μετά το ματς απάντησε:
Κοιτάξτε πιστεύω πως το άξιζα απλά έπρεπε... να πάρουν και ένα βραβείο και οι αντίπαλοι!Εξάλλου όταν μια κερκίδα φωνάζει το όνομα σου δεν χρειάζεσαι βραβείο για να νιώσεις χαρούμενος!


ΤΑΣΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ(ΧΑΦ ΤΩΝ ΤΕΦΑΑ):

Μετά από μια τρελή πορεία που κάναμε φέτος με τα παιδιά φτάσαμε πανάξια στη κατάκτηση του τροπαίου.Οι στιγμές που ζήσαμε μετά την λήξη ήταν μοναδικές και ευχαριστούμε θερμά όσους μας υποστήριξαν σήμερα γιατί μας έδωσαν τη δύναμη που θέλαμε στις δύσκολες στιγμές του ματς!Μπράβο σε όλα τα παλικάρια των ΤΕΦΑΑ!!!Γιατί μην ξεχνιόμαστε...ΤΕΦΑΑ ΕΙΣΑΙ!!!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΦΑΑ):

Είμαι ενθουσιασμένος μετά την κατάκτηση του κυπέλλου γιατί η σκληρή μας δουλειά ανταμείφθηκε!Κάναμε μια σοβαρή και πειστική πορεία και θα ήταν πραγματικά κρίμα να χάναμε στον τελικό. Συγχαρητήρια σ' όλους τους φίλους-παίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα και άξιζαν αυτόν τον τίτλο. Μετά τη φετινή εμπειρία ελπίζω του χρόνου να είμαστε γεροί και ακόμα καλύτεροι για να κατακτήσουμε και πάλι το κύπελλο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...