powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΔΕΟΓΛΟΥ Προσφορά 45 στρεμμάτων για τη νέα Τούμπα

Η ιδέα για την "Νέα Τούμπα" στην περιοχή, που βρίσκεται το κλειστό του μπάσκετ, είπε πέσει για πρώτη φορά, πριν από σχεδόν μια δεκαετία κι ήταν ένα από τα φιλόδοξα σχέδια του Γιώργου Μπατατούδη. Σε μια περίοδο, που η Τούμπα έχει αρχίσει να φαίνεται πολύ μικρή για να τον χωρέσει τον ΠΑΟΚ, η ιδέα επέστρεψε, αυτή τη φορά σε πιο ρεαλιστική βάση.


Του Γιώργου Κουβεντίδη
kouventidis@makthes.gr

Αυτή τη φορά, τη συζήτηση την άνοιξε, ο Θανάσης Δεδέογλου, ο αδερφός του αείμνηστου Γιάννη Δεδέογλου, πρώην προέδρου της ΠΑΕ, με τον οποίο είχαν παραχωρήσει 15 στρέμματα για να κατασκευαστεί το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ.
Μιλώντας στον "Sport103FM", ο Θανάσης Δεδέογλου, δήλωσε πρόθυμος να παραχωρήσει άλλα 45 στρέμματα στην ίδια περιοχή, έτσι ώστε να κατασκευάσει η ΠΑΕ νέο γήπεδο ποδοσφαίρου. "Δίπλα στο κλειστό, η οικογένειά μας έχει μία έκταση 45 στρεμμάτων και θα μπορούσαμε να την παραχωρήσουμε για το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου. Το πρόβλημα είναι πως αυτή την εποχή, δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να επενδύσουν και να προχωρήσουν το έργο. Πρέπει να γίνουν συζητήσεις, για να πειστούμε ότι υπάρχει διάθεση και σοβαρότητα, προκειμένου να προχωρήσει ένα τέτοιο εγχείρημα", είπε ο Θανάσης Δεδέογλου, που έδειξε ότι έχει δουλέψει την ιδέα στο μυαλό του. "Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα καινούριο γήπεδο, με χωρητικότητα 35.000 θέσεων, που θα μπορεί να αξιοποιηθεί εμπορικά, με πολλές χρήσεις. Για να προχωρήσει, βέβαια, πρέπει να γίνει μελέτη και σοβαρή συζήτηση", είπε.
Η προσφορά της οικογένειας Δεδέογλου, δίνει στην ουσία το έναυσμα για να ανοίξει κάποια στιγμή ο φάκελος νέο γήπεδο, καθώς όπως έχει καταστεί σαφές, η απαρχαιωμένη Τούμπα, δεν θα μπορεί στο εγγύς μέλλον να καλύπτει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, ενώ δεν επιδέχεται πλέον πολλών παρεμβάσεων. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης σε συνεργασία με τον Θανάση Κατσαρή, έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν σύντομα με το θέμα του γηπέδου, ωστόσο ο χώρος για την κατασκευή του και η χρηματοδότηση του εγχειρήματος, ήταν δύο προβλήματα, που δεν είχαν εύκολη λύση.
Με την προσφορά του Θανάση Δεδέογλου (που θα τιμηθεί την Κυριακή, στην γιορτή του ΠΑΟΚ, για την προσφορά του στον σύλλογο), ουσιαστικά μπορεί να λυθεί το ένα πρόβλημα και να επικεντρώσει ο ΠΑΟΚ τις προσπάθειές του, στην ανεύρεση κεφαλαίων για την κατασκευή νέου γηπέδου.
Περισσότερα ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...