powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ PREGAME



Σήμερα στις 7 το απόγευμα ο Άρης υποδέχεται το Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ!
Ο Άρης καλείται σε αυτό το ματς να ξεπεράσει τον χαμένο τελικό κυπέλλου καισυγκεντρωμένος και πειθαρχημένος να νικήσει τον αντίπαλο του. Για τον Άρη μια πιθανή νίκη θα είναι η απαρχή της αντεπίθεσης του για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω από την διαδικασία των πλέι οφ .
Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός ο οποίος αγωνίζεται για 1η φορά στα πλέι οφ και είναι 1ος στη σχετική βαθμολογία θέλει να περάσει νικηφόρα από το Βικελλίδης. Ένα γήπεδο από το οποίο δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις αφού τα τελευταία χρόνια τα βρίσκει σκούρα με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη νίκη 1-0 του Άρη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.Άξια ανάφορας για τον ΟΣΦΠ είναι η επιστροφή του Ντούντου μετά απο 3 μήνες.




Οι 2 ομάδες θα έχουν πολλές απουσίες με τον Άρη να στερείται τις υπηρεσίες των Ναφτί, Κάμπορα, Κάλβο και ίσως του Αράνο (του οποίου η έφεση εκδικάζεται το πρωί) και από τον Ολυμπιακό να απουσιάζουν οι Τοροσίδης, Ντάτολο, Ζαιρί, Ντιόγκο, Γκαλέτι και ο Πάρντο.


ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΡΗΣΑΡΗΣ
Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη είναι η εξής:
Σηφάκης, Νέτο, Γκιάρο, Νασούτι, Βαγγέλη(ή Αράνο αν η έφεση του γίνει δεκτή), Πρίττας, Φερνάντεζ, Μεριέμ, Χαβίτο, Τζόνσον και Κόκε.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι η εξής:
Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντούντου, Μαρέσκα, Λούα Λούα, Όσκαρ, Λεονάρντο και Μήτρογλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...