powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εuromedica: Ίδρυση νέας εταιρείας στην Πάτρα

Στη σύσταση νέας ανώνυμης εταιρίας στην Πάτρα, από κοινού με 58 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με την επωνυμία "ΓΕΝΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε." προχώρησε την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 η Euromedica Α.Ε.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρίας ανέρχεται σε 910.000 ευρώ και η συμμετοχή της Euromedica Α.Ε. σε αυτό είναι 50%, ενώ το υπόλοιπο 50% κατέχουν οι γιατροί.
Σκοπός της εταιρίας είναι η δημιουργία νέας Γενικής Κλινικής, δυναμικότητας 120 κλινών, με έμφαση στην ογκολογία και ταυτόχρονη ανάπτυξη ξεχωριστής αυτόνομης γυναικολογικής πτέρυγας 30 κλινών.
Η κλινική θα απευθύνεται τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.
Η κίνηση αυτή είναι η δεύτερη που πραγματοποιεί η Euromedica Α.Ε. στην πόλη της Πάτρας, καθώς έχει προηγηθεί η πολυμετοχική εταιρία "ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ - Ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική Πατρών Α.Ε.", στην οποία η Euromedica Α.Ε. κατέχει το 50% και 35 γιατροί το υπόλοιπο 50%.
Σκοπός αυτής της εταιρίας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, είναι η δημιουργία Ψυχιατρικής Κλινικής δυναμικότητας 200 κλινών, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 20 στρεμμάτων. Η "ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ" βρίσκεται στο στάδιο της οριστικής μελέτης και λήψης των σχετικών αδειών.
Το επόμενο βήμα της Euromedica Α.Ε., στην πόλη της Πάτρας, είναι η δημιουργία Κέντρου Αποκατάστασης δυναμικότητας τουλάχιστον 120 κλινών, με τον διακριτικό τίτλο "ΑΡΩΓΗ ΑΧΑΪΑΣ", μέσω της θυγατρικής "EUROMEDICA ΑΡΩΓΗ ΑΧΑΪΑΣ Α.Ε.".
Το συνολικό ύψος των τριών ανωτέρω επενδύσεων, οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν εντός της ερχόμενης τριετίας, υπολογίζεται στα 60 εκ. ευρώ, οι δε θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν υπολογίζονται στις 500.
http://www.capital.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...