powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!

Τα όλε με κούπα…

ΑΠΟ:ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΧΟ

Χθες ο Παναθηναικος επικράτησε του Άρη με 1-0 σκορ και έτσι έφτασε στη κατάκτηση του νταμπλ!!! Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο στο 63 με ένα άπιαστο σουτ.
Ο τελικός ήταν κατώτερος των προσδοκιών των φιλάθλων αφού οι 2 ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις και γενικότερα φοβόταν η μία την άλλη!Προσωπικά περίμενα ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.Περίμενα τον Παναθηναικό να πιέζει το πρώτο εικοσάλεπτο και τον Άρη να προσπαθεί να παίξει με αντεπιθέσεις.Όμως έγινε το αντίθετο!
Ο Άρης ήταν αυτός που πίεζε πολύ στο 1ο ημίχρονο και οι παίκτες του κέρδιζαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες ενώ ο Παναθηναικός πέρα από μία διπλή φάση που έκανε δεν απείλησε ιδιαίτερα και είχε παθητικό ρόλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως άλλαξαν τα πράγματα και ο Παναθηναικός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χώρις βέβαια να απειλεί τον Άρη!Όλα αυτά μέχρι το 63 όπου ο Λέτο με μια μακρινή οβίδα έκανε το 1-0.Από κει και πέρα ο Άρης πρσπάθησε και έχασε μια μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Κάμπορα και Κόκε όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα.
Γενικά ο Παναθηναικός δεν ήταν καλύτερος του Άρη. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο.Όμως ο ΠΑΟ ήταν αυτός που στάθηκε τυχέρος και πέτυχε το γκολ.Βέβαια ομολογώ πως μετά το γκολ περίμενα τον Άρη πιο επικίνδυνο και με καλύτερη αντίδραση όμως φαίνεται πως οι παίκτες του Κούπερ τα έδωσαν όλα στο πρώτο ημίχρονο και δεν έιχαν τις ίδιες δυνάμεις στο δεύτερο.
ΜVP του ματς θεώρω τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος τον Λέτο για πολλούς λόγους. Ο Λέτο σ' όλο το ματς είχε κόντρα με τον Ναφτί και πολλές φορές τα νεύρα του τον έκαναν να κάνει πολλά λάθη! Έκανε ενέργειες όμως οι σέντρες του ήταν απογοητευτικές και γενικότερα η τρέλα του και η κόντρα με τον Ναφτί έκανε 3 συμπαίκτες του πριν την έναρξη του 2ου ημιχρόνου να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν.Προσωπίκα πίστευα πως όλη αυτή η τρέλα δεν θα του έβγαινε σε καλό.Όμως αυτή η τρέλα τον οδήγησε να κάνει ένα απιάστο μακρινό σουτ και να μετατραπεί σε πρωταγωνιστή του ματς!Αν και αγωνιστικά ο Ζιλμπέρτο ήταν ο καλύτερος παίκτης ο Λέτο ήταν με διαφορά ο πιο παθιασμένος παίκτης στο γήπεδο και φαινόταν οτί το ήθελε πιο πολύ απ' όλους και έτσι φρόντισε με το γκολ του να χαρίσει το νταμπλ στην ομάδα του και να γίνει ο ΜVP του ματς!
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΕΤΟ:
http://www.youtube.com/watch?v=bjy4Ih-2UpM

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...