powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Έρχονται οδυνηρά χρόνια στην Ελλάδα...

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει να δεχθεί τα σκληρά μέτρα για τη δική της σωτηρία

Η Ελλάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολλά οδυνηρά χρόνια, αλλά η εναλλακτική κατάσταση θα ήταν «αφόρητη», τονίζει ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλική εφημερίδα και η οποία θα δημοσιευθεί αύριο.

Δήλωσε μάλιστα πως οι Έλληνες πρέπει να καταπιούν «ένα δυσάρεστο φάρμακο» και να αποδεχτούν τη βοήθεια από το εξωτερικό εάν θέλουν να ξεπεράσουν την κρίση με το χρέος τους.
«Θα ήταν πλάνη να πιστεύουμε ότι κάποιος μπορεί να ιαθεί πυροβολώντας τον γιατρό που συνταγογραφεί ένα δυσάρεστο φάρμακο», ανέφερε ο Ντομινίκ Στρος Καν, προσθέτοντας : «Βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους Έλληνες. Εάν δεν τους βοηθήσουμε, θα βρεθούν σε αφόρητη κατάσταση».
«Οι Έλληνες πρέπει να αντιληφθούν ότι η εξισορρόπηση των δημοσιονομικών, μετά από πολλά χρόνια απρόσεκτων κινήσεων, θα είναι επώδυνη και δύσκολη.Αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση για να βγουν από αυτή την κατάσταση», ανέφερε ο διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

27/04/2010 20:20
© VORIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...