powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Το τελικό σχέδιο του νέου Jeep Grand Cherokee


H Jeep αναμένεται να απαντήσει στους 555 ίππους της BMW X5M, με 532 Θα ανέβει η χωρητικότητα του Hemi κινητήρα
Σχεδόν έτοιμη είναι η Jeep να παρουσιάσει το νέο Grand Cherokee του οποίου το τελικό σχέδιο σας αποκαλύπτουμε σήμερα. Η Αμερικανική εταιρεία, μετά τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που πέρασε, έχει ξεκινήσει το σχέδιο αντικατάστασης και ανανέωσης των περισσοτέρων εκ΄ των αυτοκινήτων της, αρχής γενομένης με το Grand Cherokee.
Οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή, αφορούν την γρήγορη έκδοση STR8, η οποία θα διαθέτει μεγαλύτερο κινητήρα από την υπάρχουσα έκδοση, παρά την downsizing εποχή που διανύουμε στην αυτοκίνηση. Βλέπετε είναι θέμα αρχής για τις εταιρείες να απαντάνε στις… προκλήσεις των αντιπάλων (ιδιαίτερα αν είναι και από την αντίπερα όχθη του ατλαντικού).
Ετσι η Jeep αναμένεται να απαντήσει στους 555 ίππους της BMW X5M, με 532, αφού οι 420PS του υπάρχοντος μοντέλου κάνουν τη διαφορά χαοτική. Βέβαια για να επιτευχθεί αυτό, θα ανέβει η χωρητικότητα του Hemi κινητήρα, από τα 6,1 στα 6,4 λίτρα (bye, bye downsizing).
Περισσότερες πληροφορίες για το Jeep Grand Cherokee αναμένεται να έχουμε μετά το καλοκαίρι, με τα επίσημα αποκαλυπτήρια να είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις αρχές του 2011.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...