powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΙΚΟΥ

ΑΠΟ: ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΧΟ


Όπως όλοι ξέρουμε αυτό το Σάββατο διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού. Ένας τελικός στον οποίο θα αγωνιστούν οι ομάδες οι οποίες έπαιξαν φέτος το καλύτερο ποδόσφαιρο και γι αυτό το λόγο όλος ο φίλαθλος κόσμος περιμένει να γίνει ένα αμφίρροπο ματς που θα αποτελεί μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Ας δούμε παρακάτω μία ανάλυση των 2 ομάδων ώστε να καταλάβουμε τι μας περιμένει!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Οι πρωταθλητές Ελλάδος αφού πέτυχαν τον πρώτο τους στόχο που ήταν το πρωτάθλημα καλούνται στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς να κάνουν το νταμπλ και να τελειώσουν ονειρεμένα μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά γι αυτούς. Η ψυχολογία των παικτών του Νίκου Νιόπλια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται στα ύψη και όλοι είναι συγκεντρωμένοι και ενωμένοι ώστε να κατακτήσουν και αυτό το τρόπαιο.
Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Ο Νίκος Νιοπλιάς όλη τη βδομάδα στις προπονήσεις έδειξε ποιους υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα οι οποίοι είναι ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Βύντρα, Καντέ και Κατσουράνης στο κέντρο της άμυνας και αριστερά ο Σπυρόπουλος. Στο χώρο του κέντρου οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Καραγκούνης και στην επίθεση οι Λέτο, Σισέ , Σαλπιγγίδης(ή Νίνης). Βέβαια τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που προέκυψαν με τους Καραγκούνη(γαστρεντερίτιδα) και Νίνη(ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική) ίσως αναγκάσουν τον προπονητή του Παναθηναικού να ανακατέψει περισσότερο την τράπουλα και να διαφοροποιήσει το σχήμα που σχεδιάζει όλη τη βδομάδα. Αν και προσωπικά πιστεύω πως και οι 2 θα αγωνιστούν κανονικά στον τελικό.

ΑΡΗΣ
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και δεν ξεκίνησε τόσο καλά τη χρονιά μετά την έλευση του μεγάλου προπονητή Έκτoρ Ραούλ Κούπερ αναγεννήθηκε και με σοβαρή και πειστική πορεία έφτασε στον τελικό κυπέλλου. Η δίψα των παικτών για ένα τίτλο είναι μεγάλη και ανυπομονούν να αγωνιστούν. Είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και δηλώνουν αποφασισμένοι να προσφέρουν στον κόσμο τους έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Έναν κόσμο του Άρη ο οποίος θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη εκδρομή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον αριθμό των λεωφορείων να αγγίζει τα 300, των τσάρτερ τα οχτώ και, πιθανώς, περισσότερα από τρεις χιλ. Ι.Χ.!
Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με δεδομένη την απούσια του τιμωρημένου Αράνο και χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα τραυματισμού φαίνεται πως έχει καταλήξει στην εξής εντεκάδα: φύλακας άγγελος της εστίας του Άρη θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, δεξία θα αγωνίζεται ο Νέτο, στο κέντρο της άμυνας οι Γκιάρο Νασούτι και αριστερά ο Κρίστι Βαγγέλη. Αμυντικά χαφ οι Πρίττας Ναφτί δεξία ο Μέριεμ(Χαβίτο) και αριστερά ο Τόνι Κάλβο. Στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Κόκε και ο Καμπορα.
Το μόνο δίλλημα που έχει ο προπονητής του Άρη είναι η δεξιά πλευρά της επίθεσης όπου ο Χαβίτο δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τον Μεριέμ και απειλεί να του πάρει τη θέσει στη βασική ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...