powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΑΠΟ: ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΧΟ


Στον τελικό του Σαββάτου θα αγωνιστούν 22 με 28(μαζί με τις 6 δυνατές αλλαγές) ποδοσφαιριστές όμως αυτοί που θα καθορίσουν κατά πολύ την τροπή του ματς είναι οι παίκτες κλειδιά των 2 ομάδων. Μιλάμε για παίκτες ηγέτες που με μια τους κίνηση ή ενέργεια μπορούν να αλλάξουν την ισορροπία ενός αγώνα και οι ομάδες τους στηρίζουν πολλά πάνω τους. Και οι 2 ομάδες διαθέτουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και μου ήταν δύσκολο να διαλέξω τους παίκτες κλειδιά όμως περιορίστηκα στο να βάλω τουλάχιστον ένα παίκτη από κάθε θέση(άμυνα-κέντρο-επίθεση).

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
 
ΚΩΤΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ

Είτε αγωνιστεί στην άμυνα είτε στο χώρο του κέντρου η απόδοση του θα αποτελέσει βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό. Ο Κατσούρανης είναι το μυαλό του Παναθηναϊκού οργανωτικά και με την εμπειρία του αποτελεί έναν δεύτερο προπονητή μέσα στο γήπεδο. Προσωπικά πιστεύω ότι με τα προβλήματα που έχει στην άμυνα ο ΠΑΟ είναι προτιμότερο να αγωνιστεί πίσω γιατί έτσι και η άμυνα θα είναι πιο οργανωμένη και θα προωθεί καλύτερα τη μπάλα στους μέσους.

ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ

Άλλοι τον λένε χαμάλη, άλλοι μηχανάκι εγώ τον λέω πολύτιμο! Μπορεί η δουλεία που κάνει μέσα στο γήπεδο να είναι αθόρυβη αλλά δεν παύει να είναι και αυτή που δίνει τις νίκες. Όντας πρωταθλητής κόσμου, αρχηγός της Σελεσάο και έχοντας αμέτρητες παρουσίες σε μεγάλα ματς έχει την εμπειρία ώστε να είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στο χώρο του κέντρου και να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το τρόπαιο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

Η συμμετοχή του στον τελικό δεν είναι σίγουρη όμως σε περίπτωση που αγωνιστεί ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του ΠΑΟ. Ο Καραγκούνης με τις ενέργειες του αλλάζει τον ΠΑΟ αφού μπορεί να ντριμπλάρει, να πασάρει, να σουτάρει και να κερδίζει φάουλ βοηθώντας έτσι την ομάδα του επιθετικά. Πέρα όμως απ’ όλα αυτά είναι μορφή και ζει για τέτοια ματς και η καρδιά ,η λεβεντιά του και μερικές φόρες ο θεατρινισμός του θα δώσουν τεράστια ώθηση στον Παναθηναϊκό.

ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ
Αν δεν είναι αυτός παίκτης κλειδί τότε ποιος είναι??? Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού και του πρωταθλήματος θέλει να τελειώσει τη δαιμονιώδη χρονιά του σκοράροντας στο τελικό δίνοντας έτσι το κύπελλο στην ομάδα του. Το πάθος του είναι γνωστό και με αυτό θα προσπαθήσει να παρασύρει τους συμπαίκτες του ώστε να πάρουν το κύπελλο. Είναι οπλοπολυβόλο και επειδή ξέρει πως θα τον παρακολουθεί και το επιτελείο της εθνικής Γαλλίας θα δώσει το κάτι παραπάνω ώστε να σκοράρει και να οδηγήσει την ομάδα του στο νταμπλ.



ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΝΤΑΡΣΙ ΝΕΤΟ
Ο Νέτο δεν είναι ένας απλός δεξιός οπισθοφύλακας για τον Άρη. Κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Είναι καλός αμυντικά προωθείται υπέροχα στην επίθεση και είτε με τις σέντρες του είτε με τα σουτ του αποτελεί κίνδυνο για οποιαδήποτε ομάδα. Πέρα απ’ όλα αυτά έχει πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ και δεν είναι λίγες οι φορές που με φάουλ του έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ένα

επιπλέον στοιχείο που διαθέτει είναι το πάθος του στο παιχνίδι και επειδή είναι και πολλά χρόνια στην ομάδα θα είναι από τους πρώτους που με αυτό θα παρασύρει τους συμπαίκτες του να κατακτήσουν το κύπελλο.

ΜΕΧΝΤΙ ΝΑΦΤΙ
Με απλά λόγια είναι όλη η μεσαία γραμμή του Άρη. Είναι πολύ καλός στις προσωπικές μονομαχίες τρέχει ασταμάτητα και παράλληλα με τα αμυντικά του καθήκοντα και πολλές φορές με σουτ ή προωθήσεις απειλεί και την αντίπαλη εστία. Από την απόδοση του εξαρτάται η οργάνωση και η συνοχή του κέντρου του Άρη και η εμπειρία του θα τον βοηθήσει να το καταφέρει αυτό.

ΣΕΡΧΙΟ ΚΟΚΕ
Ο αρχηγός της ομάδας του Άρη θέλει όσο τίποτα να σηκώσει το Σάββατο το Κύπελλο στα χέρια του και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ο Κόκε όταν είναι στη μέρα του βάζει γκολ, κάνει παιχνίδι, βαράει εξαιρετικά φάουλ,βγάζει σέντρες και δημιουργεί κενούς χώρους για τους συμπαίκτες του. Με λίγα λόγια επιθετικά τα κάνει όλα! Έτσι και στον τελικό όντας πέρα από παίκτης και φανατικός οπαδός του Άρη θα προσπαθήσει να κάνει ότι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα του και με το πάθος του θα προσπαθήσει να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

ΧΑΒΙΕΡ ΚΑΜΠΟΡΑ
Ο κύριος Κάμπορα είναι παίκτης για μεγάλα ματς. Το απέδειξε όταν σκότωσε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και καλείται να το αποδείξει και στον τελικό του Σαββάτου. Είναι ένας δαίμονας που βρίσκεται μέσα σε κάθε φάση και μπορεί να βάλει γκολ από το πουθενά. Αν του δοθεί η ευκαιρία δύσκολα αστοχεί γι αυτό θα πρέπει η άμυνα του ΠΑΟ να τον προσέχει σαν τα μάτια της. Πρόσφατα ανανέωσε και το συμβόλαιο του και θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνει χαρούμενο τον κόσμο του Άρη που για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι στο πλευρό του!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...