powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ PREGAME



Στις 16:45 σήμερα αναμένεται να γίνει η μάχη δικεφάλων μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Οι 2 ομάδες οι οποίες δεν είναι πρωτάρες στο θεσμό των πλέι οφ επιθυμούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.
Η ΑΕΚ η οποία έχει έναν βαθμό στη σχετική βαθμολογία των πλέι οφ θέλει τη νίκη για να περάσει τον ΠΑΟΚ και να πλησιάσει τον ΟΣΦΠ ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του στο Βικελλίδης.Μην ξεχνάμε πως για την ΑΕΚ τα πλέι οφ είναι μια ευκαιρία να σώσει τη χρονιά της εξασφαλίζοντας μια θέση που οδηγεί στο Champions League!
Ο ΠΑΟΚ που έχει 3 βαθμούς στη σχετική βαθμολογία των πλέι οφ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια κατάκησης του πρωταθλήματος θέλει να κερδίσει αυτός τη θέση στο Champions League!Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να δηλώνουν πως το περσινό πάθημα τους στα πλέι οφ τους έγινε μάθημα και φέτος θα είναι αυτοί που θα βγουν πρώτοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.


Για τις 2 ομάδες δεν θα υπάρχουν πολλές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα για την ΑΕΚ ο Μανωλάς τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Μπαγεβιτς και έτσι οι μόνες απουσίες που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Σερβοέλληνας τενικος θα είναι αυτές των Καράμπελα και Αλεξόπουλου.
Ο Φερνάντο Σάντος από την άλλη δεν θα έχει στη διάθεση τους Σνάουτσερ και Κριστιάνο Μοράες και από ότι ακούγεται από το ρεπορτάζ της ομάδας ο πορτογάλος αναμένεται να επιφυλάσσει εκπλήξεις σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.


ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΕΔΕΚΑΔΕΣ

Α.Ε.Κ.ΑΕΚ
Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι η εξής:

Σάχα,Αραούχο,Μανωλάς,Μαιστόροβιτς,Λαγός,Γιάχιτς,Καφές,Μαντούκα,Λεονάρντο,Τζιμπούρ
και Σκόκο.


Π.Α.Ο.Κ.ΠΑΟΚ
Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι η εξής:

Χαλκιάς,Αραμπατζής,Κοντρέρας,Μαλεζάς,Λίνο,Γκαρσία,Βιτόλο,Σορλέν,Βιερίνια, Ίβις και Μουσλίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...