powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Άστατος ο καιρός

Με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αλλά διαστήματα ηλιοφάνειας θα κυλήσει αυτό το Σαββατοκύριακο στη χώρα μας. Κατά τα άλλα οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη καθώς δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά το Σάββατο προβλέπονται τοπικές βροχές αρχικά στην Πελοπόννησο και την Κρήτη και σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά από τις μεσημεριανές ώρες. Πάντως από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες βορειοδυτικοί 4 και στα ανοιχτά μέχρι 5 μποφόρ. Στην περιοχή των Κυθήρων θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά μέχρι 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νοτιοδυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 18 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 και στα νότια τοπικά τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή στην περιοχή του Αιγαίου προβλέπεται τοπικά αυξημένη συννεφιά με σποραδικές βροχές κυρίως στα νοτιοανατολικά όπου περιμένουμε και τοπικές καταιγίδες αλλά ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Στη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και από τις μεσημεριανές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα συννεφιάσει γρήγορα κατα τόπους και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στο Ιόνιο και στην περιοχή των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 16 με 17 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 και στα νότια ηπειρωτικά τους 20 και τοπικά τους 21 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...