powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Saab: «Φωτιά» παίρνουν οι γραμμές παραγωγής

•Τέσσερα νέα μοντέλα φέρνει η Saab

•Μέχρι το τέλος τους 2010, θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα
Η νέα εποχή της Saab είναι γεγονός, και οι Σουηδοί, πιο ορεξάτοι από ποτέ υλοποιούν με ταχύτατους ρυθμούς τα σχέδια τους, αρχής γενομένης με την παραγωγή του νέου Saab 9-5, που αναμένεται να δούμε στους δρόμους το καλοκαίρι. Όμως οι Σουηδοί δεν σταματούν εκεί, αφού τέλη του 2010, αρχές του 2011, θα έχουν έτοιμο το μικρό SUV τους, το 9-4Χ (φωτογραφία), το οποίο θα διαθέτει και υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί σε αυτό και ο μικρός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,6lt με τους 160 PS.
 Σίγουρα θα διαθέτει τον 2λιτρο με τους 210 PS αλλά και τον V6 των 2,8 lt που αποδίδει 300 PS. Το σύστημα τετρακίνησης του 9-4x θα είναι όμοιο του 9-3x.
Από εκεί και πέρα, το 2012 αναμένεται το ανασχεδιασμένο 9-3, ενώ σε συνέντευξή του, ο Spyker Saab CEO, Βίκτορ Μίλλερ, αποκαλύπτει πως τους απασχολεί ιδιαίτερα και η μικρομεσαία κατηγορία, ανάβοντας ουσιαστικά το πράσινο φως για την παραγωγή και του 9-2. «Αναζητούμε σύμμαχο να μοιραστούμε τεχνολογίες στην ανάπτυξη ενός μικρομεσαίου μοντέλου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο CEO…

http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/?aid=65220

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...