powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σχετικά με το "Τον έγραψαν για παράνομη στάθμευση και πήγε να τους πατήσει με το αυτοκίνητό του "

"Εδώ και αρκετό καιρό ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει παραχωρήσει στο κινηματοθέατρο Αριστοτέλειον μία θέση στάθμευσης με αριθμό αδείας 2794/07. Πρόσφατα στο κτίτριο του Αριστοτελείου απέκτησε γραφεία το "Ρωσικό Πνευματικό Κέντρο". Με το έτσι θέλω ο εμπνευστής αυτού του κέντρου και πρόεδρος του Παλαί ντε Σπόρ και πρόεδρος...

του Συν. Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας και επίτιμος πρόξενος της Λεττονίας κ. Άγης Κυνηγόπουλος τοποθέτησε δύο πινακίδες που απαγορεύουν τη στάθμευση στο σημείο (το επίμαχο σημείο έχει τρεις θέσεις στάθμευσης). Άπό τις τρεις θέσεις η μία ανήκει νομίμως στο κινηματοθέατρο Αριστοτέλειο ενώ οι άλλες δύο έχουν καβατζωθεί νταβατζίδικα από τον Ά.Κ. Ακόμη κι αν εκδοθεί άδεια από το Δήμο και τοποθετηθεί πινακίδα, οπότε και τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση, μία από τις τρεις θέσεις θα πρέπει να μένει ελεύθερη καθώς ο Δήμος σε όποια περίπτωση έχει παραχωρήσει άδεια (προξενικές αρχές κ.α.) το πράττει μόνο για μία θέση.
Συμπέρασμα: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του οδηγού ο οποίος έβρισε τους αστυνομικούς και τραυμάτισε ελαφρά τον έναν από αυτούς, όμως πρέπει να τονιστεί ότι το αυτοκίνητό του είχε μετακινηθεί αδίκως καθώς δεν είχε σταθμεύσει σε σημείο όπου απαγορευόταν η στάθμευση. Η αλήθεια προκύπτει και από τη φωτό όπου φαίνεται η άδεια για τη μία θέση του κινηματοθέατρου και τα απαγορευτικά που έχει τοποθετήσει ετσιθελικά ο κ. Κ. Πρέπει να παρέμβει άμεσα και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης καθώς ο οδηγός του οχήματος προχώρησε στη διάπραξη αδικήματος αφού πρωτίτερα είχε αδικηθεί από την νταβατζίδικη παρέμβαση του ανθρώπου με τα χίλια πρόσωπα."



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_3244.html

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή η πληροφόρηση για τις τιμές των καυσίμων.
    Μήπως θα μπορούσατε να μας πληροφορήσετε και ποιά πρατήρια βάζουν στο αυτοκίνητο μας τα λίτρα που πληρώνουμε. Διότι δυστυχώς ο Ελληνας οδηγός βλέπει χαμηλή τιμή ορμάει μέσα με το αυτοκίνητο των 55 λίτρων δοχείου καυσίμου του βάζουν 62 λίτρα, πληρώνει και φεύγει ευχαριστημένος που πλήρωσε την βενζίνη ίσως και πιο φτηνά από την τιμή που αγοράζουν τα πρατήρια από το διυλιστήριο. Κάποιοι βέβαια που κόβει το κεφάλι τους και γνωρίζουν την χωρητικότητα της δεξαμενής τους, ρωτούν, γιατί πήρε τόσο πολλά λίτρα; και εισπράττουν απαντήσεις περί φουσκώματος κλήση του εδάφους και άλλα ωραία. Πάντως εγώ στην περιοχή Ωραιοκάστρου έχω βάλει Χ σε 4 πρατήρια, στο ένα δε από αυτά που αποδεδειγμένα χρεώνει 12% παραπάνω λίτρα, γίνεται συνωστισμός από κυνηγούς της χαμηλής τιμής.
    ΙΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...