powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Περιφερειακός Θεσσαλονίκης Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της πόλης

ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ
Οι περισσότεροι εκ Μακεδονίας και περιοχών πλησίον, έχουν ήδη μια άσχημη εικόνα για τον περιφερειακό . Ακόμα και αυτοί οι οποίοι έστω και περιστασιακά παιρνούν μια στο τόσο έχουν να λένε για την άσχημη κατάσταση του. Δε θα σας πω κάτι που πιθανότατα δεν ξέρετε .

Όσοι από εμάς έχουν τη δυνατότητα να τον αποφεύγουν να το κάνουν !
Κάθε μα κάθε μέρα έχουμε περιπτώσεις υλικών συγκρούσεων αλλά και τραυματισμών .Είναι απίστευτο ότι σε ένα δρόμο συνολικού μήκους 10 περίπου χλμ. να γίνονται σε καθημερινή βάση τόσα ατυχήματα και δυστυχήματα .
Φταίει η άθλια χάραξη του , η οποία έγινε από φοιτητή οικείου πανεπιστημίου , φταίνε οι πολλές ανάποδες κλίσεις του , φταίει το μπουρδέλο οδόστρωμα με τις πολλές εναλλαγές , φταίνε οι γιάπεις που περνάνε και σπάνε τα κοντέρ γιατί δεν έχουν άλλο δρόμο στη Θεσσαλονίκη να τρέξουν , φταίνε οι κάγκουρες που στήνουν καθημερινά αγώνες , φταίμε εμείς που βλέπουμε τρεις λωρίδες και τα δίνουμε , δεν ξέρω .
Στην πιο απλή περίπτωση υλικών ζημιών όλοι οι διερχόμενοι οδηγοι κόβουν ταχύτητα να δουν τι έγινε με αποτέλεσμα την απίστευτη συμφόρηση . Και όχι μόνο από το ένα ρεύμα αλλά και από το αντίθετο . Μου έτυχε τρακάρισμα στο τούνελ στο ρεύμα προς τα ανατολικά και σε λίγα λεπτά άλλο ένα από το αντίθετο γιατί οι οδηγοί είχαν την προσοχή τους απέναντι στο μποτιλιάρισμα . Και το καλύτερο είναι ότι δεν είχαν οπτική επαφή με την άλλη σύγκρουση γιατί ήταν μέσα στο τούνελ!!
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος . Χθες και περί ώρα 01.40 μας λένε για γυναίκα στη μέση του δρόμου απέναντι από το Παπαγεωργίου. Να πω ότι πρόκειται για ευθεία δρόμο μήκους περίπου ενός χλμ με πολύ καλό φωτισμό και πουτάνα οδόστρωμα . Πήγαμε , ψάξαμε αλλά τίποτα, άφαντη . Ώσπου είδαμε ένα μαύρο πράγμα σαν σάκο από σκουπίδια στο χαντακι . Ναι! Αυτή ήταν , την είχε παρασύρει αυτοκίνητο για περίπου 30 μέτρα. Δεν χρειάζεται να γίνω πιο γλαφυρός, πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να φανταστούμε την κατάσταση της . .Ο δρόμος ήταν άδειος , οπότε μπορούμε να φανταστούμε με τι ταχύτητα έπεσε πάνω της ο διερχόμενος μπάσταρδος που την εγκατέλειψε εκεί .
όσοι έχουμε τη δυνατότητα , να τον αποφεύγουμε , τουλάχιστον τις ώρες αιχμής . Είναι απίστευτο το τι μπορεί να μας συμβεί εκεί επάνω .Πιστέψτε με.
http://www.mybike.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...