powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ο καιρός έως την Κυριακή του Πάσχα


Τη Μεγάλη Παρασκευή 2/4 σε όλη τη χώρα θα επικρατούν παροδικές νεφώσεις που κατά περιόδους έως το απόγευμα θα είναι αυξημένες, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη Θράκη, ενώ μεμονωμένες βροχές δεν αποκλείεται το μεσημέρι να πέσουν στα ορεινά της Κεντρική Ελλάδας και της Στερεάς. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Οι θερμοκρασίες δε θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή με εξαίρεση τη Βόρεια Κρήτη όπου οι μέγιστες στα παράλια θα αγγίξουν τοπικά τους 25 – 27 βαθμούς.

Το Μεγάλο Σάββατο 3/4 ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι σε όλα τα πελάγη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μπ. Οι θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά δε θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή ενώ στη Βόρεια Κρήτη θα επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Την Κυριακή του Πάσχα 4/4 ο καιρός στη χώρα μας θα είναι ανοιξιάτικος με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες μόνο νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά και έτσι οι μέγιστες θα φτάνουν τους 22 – 24 βαθμούς.

Καλή Ανάσταση.

Νίκος Μαζαράκης
ΕΑΑ - Πεντέλη

ΜΕΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...